SİZ DE KARASU DA YAZLIK SAHİBİ OLUN
Hakkımızda
Karasu Sivişoğlu İnşaat ; 1970 yılından bu yana hizmet vermektedir. Karasu’ ya ilk müteahhit anlayışını getiren inşaat firmalarından biri olup günümüze ulaşan yörenin en tecrübeli firmasıdır. Müşterilerine en üst seviyede kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Sivişoğlu inşaat birçok aileyi ev sahibi yaparak güven ve kalitenin simgesi olmuştur.Müşteri memnuniyeti ve güven, kalite ve sürat ilkelerini esas alan firmamız, taahhütlerini yerine getirmekte gösterdiği titizliğiyle tanınmaktadır.

Faizsiz, Senetle Yaz Kış Yaşanabilir Site Projeleri
İstanbul'a 2 saat uzaklıkta yazlığınız olsun ister misiniz? İster hafta sonlarını değerlendirmek için, ister kalıcı olarak yaşamak için havuzlu sitelerde yaşam alanları üretmekteyiz.

Herkes Karasu'da yazlık sahibi olabilsin diye faizsiz, senetle satışlar yapmaktayız. Bu fırsattan tüm vatandaşlarımızın faydalanıp gelişmekte olan bölgemizde kazançlı bir yatırım yapmasını istemekteyiz.

“ Sizin de Bir Yazlığınız Olacak. Ailenizle Doya Doya Tatil Yapacaksınız. ”


kaba inşaat
İster Yazlık İster Sürekli Kalmak İçin
Yükselen yıldız KARASU'da Büyük Fırsat. Şehrin stresinden ve kalabalığından kaçmak isteyenler için büyük fırsat. Değeri hergün artan projelerimizde yerinizi alın. İster yerleşin, ister yazlık olarak kullanın.
kaba inşaat
Havuzu, Parkı, Güvenliği İle Çok Beğeneceksiniz.
İsterseniz tüm yıl yaşayın, isterseniz için hafta sonları dinlenmek için gelin. Havuzu ve parkı ile ailecek eğlenin. Siz olmadığınız zamanlarda gözünüz arkada kalmasın, güvenliğimiz 24 saat hizmettedir.
kaba inşaat
Ücretsiz Servislerimiz İle Ulaşım
Haftasonları hem güzel bir geçirmek hem de İstanbul'a yakın denizi ve sahili ile yıldızı parlayan Sakarya Karasu'daki projelerimizi görmeniz için bizi arayıp yer ayırtmanız yeterli.
kaba inşaat
Senetle, Faizsiz Taksit İmkanı
Kendi belirleyeceğiniz ödeme planı ile faizsiz ev sahibi olabilirsiniz. Ödeme planı için muhasebe departmanımız sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır.


HİZMETLERİMİZ
ADRES

Yalı Mah. Plaj Cad. No:120
Karasu - Sakarya

BİZE ULAŞIN
T.: +90 539 223 59 12
F.: +90 534 645 18 18
G.: +90 264 718 40 22
E.: sivisoglu.insaat@hotmail.com